Leuke gratis printable! Exiting free printable!

Hallo allemaal, voor ons Walk this Way! Talk this Way! project heb ik begeleidende printvellen en templates gemaakt in het Engels en Nederlands. Er zitten templates bij voor kaartjes voor een Rolodex of Memorydex maar je kunt de kaartjes ook gewoon in een leuk doosje zetten. Print of laat ze printen op iets dikker papier. Zo kun je als je dat wil elke dag een kaartje beschrijven of leuk decoreren. Aan het einde van het project heb je dan iets leuks om in terug te bladeren.

We starten op vrijdag 1 oktober met het eerste woord dat je in je mail ontvangt als je in de rechterbalk “follow” hebt aangeklikt. Ook post ik de woorden dagelijks op Instagram op @rennekekorte , volg me daar en gebruik eventueel de hashtag #LABWALKANDTALK als je iets wil delen, zodat ik het kan zien.

Ik zie jullie graag vrijdag 1 oktober! Ik start dan voor de Nederlandse groep ook weer met Biblejournaling via videobellen, we praten dan zeker ook over dit project, doe mee! Stuur me een bericht als je mee wil doen dan stuur ik je de link voor het videobellen.

De files kun je hier downloaden:

Hello everyone, for our Walk this Way! Talk this way! project I made some printables and templates in English and Dutch. There are templates for cards for a Rolodex or Memorydex, but you can also just put the cards in a nice box. Print or have them printed on slightly thicker paper. This way you can write or decorate a card every day if you want. At the end of the project, you’ll have something fun to look back in.

We start on Friday October 1 with the first word that you receive in your mail if you clicked “follow” in the right bar. I also post the words daily on Instagram at @rennekekorte, follow me there and possibly use the hashtag #LABWALKANDTALK if you want to share something so I can see it!

See you Friday October first!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s