Update

Ha daar ben ik weer even! Er gaat de laatste weken van alles door m’n hoofd dus hup, ik schrijf het even op!

Hopelijk hebben jullie ondertussen al gelezen over het project waar ik 1 oktober mee wil starten “Walk this way, Talk this way”. We starten op 1 oktober en het duurt tot en met 27 november (de dag voor de Adventstijd). Als je het nog niet gelezen hebt dan even kort: in 58 dagen ontvang je van mij 58 woorden, elke dag een woord dat je moet gebruiken in een gesprek, extra punten voor een zinvol gesprek 😉 Elke dag maak je ook een wandeling, kort, lang, het maakt niet uit, als je maar beweegt! Het doel? Ons bewust worden van onze woorden en hoe bijzonder het kan zijn om een interessant en misschien onverwachts mooi gesprek te hebben. En meer bewegen natuurlijk!

Je krijgt elke dag een woord van mij met een kort stukje uitleg of een Bijbeltekst. Ook ben ik bezig met een printable (printvellen) die je kunnen helpen in je dagelijkse “Walking & Talking”.

Zelf heb ik besloten er ook nog een stukje vasten aan te hangen, vasten kan op heel veel manieren, het betekent eigenlijk jezelf iets ontzeggen voor een hoger doel. Voor mij is dat s’avonds na 20:00 uur niet meer snacken (oehhhh lastigggg). En ik doe dat omdat ik beter voor mezelf wil zorgen en om meer verdieping te zoeken en vinden in m’n geloof.

Via Marktplaats heb ik een vintage-brocante-retro-2ehands Rolodex op de kop getikt. Ken je die nog? Je hebt tegenwoordig ook hele luxe speciaal gemaakt voor scrapbooking maar zo’n oldtimer-Rolodex werkt ook prima! Ik zal even wat foto’s toevoegen zodat je weet waar ik het over heb. Gedurende de 58 dagen wil ik elke dag een kaartje maken/schrijven. In de printable heb ik ook en template gemaakt voor zulke kaartjes, die kun je ook gebruiken met bijvoorbeeld 1 gaatje er in en een ring of touwtje om een boekje te maken als je dat wil.

Rolodex

Maar niets moet…..het enige dat moet is elke dag het gegeven woord gebruiken in een gesprek en een wandeling te maken. Of je combineert het en probeert het woord onderweg met iemand te delen. En nee, als het woord bijvoorbeeld “Ananas” is dan is het niet voldoende om gewoon ff “ANANAS” tegen iemand op straat te roepen 😀

Hi everybody, I just wanted to share an update with more information about the project “Walk this way, Talk this way”.

Hopefully you have already read about the project. We start on October first and it will last until November 27 (the day before Advent time). If you haven’t read it yet: in 58 days you will receive 58 words from me, every day a word that you have to use in a conversation, extra points for a meaningful conversation 😉 Every day you also take a walk, short , long, it doesn’t matter, as long as you move! The target? Becoming aware of our words and how special it can be to have an interesting and perhaps not expected, beautiful conversation. And more exercise of course!

You will receive a word from me every day with a short explenation or a Bible text. I am also working on a printable (print sheets) that can help you in your daily “Walking & Talking”.

I myself have decided to also do some fasting, fasting can be done in many ways, it actually means denying yourself something for a higher purpose. For me, that means no more snacking after 8 p.m. (oohhhh tricky). And I do that because I want to take better care of myself and to seek and find more depth in my faith.

I bought a vintage- Rolodex. Do you remember that one? Nowadays they are made especially for scrapbooking, but such an old-timer-Rolodex also works great! During the 58 days I want to make/write a card every day. In the printable I also made a template for such cards, you can also use it with, for example, 1 hole in it and a ring or string around a book if you want.

But you are free in what you do… all you have to do is use the given word every day in a conversation and go for a walk. Or you combine it and try to share the word with someone along the way. And no, if the word is for example “Pineapple” then it is not enough to just yell “Pineapple” to someone on the street 😀

Hope to talk to you again soon! X Ren.

4 thoughts on “Update

 1. Ha Renneke! Ik heb veel zin in je nieuwe project, die kleuren van de printable ook!! 👌👀 Ga ik gelijk mijn memorydex in gebruik nemen! Fijn om naar uit te kijken! Liefs van Gerda 💖

  Liked by 1 person

 2. Ha Renneke, ik heb zin in je project, de kleuren van je printable ook!!👀👌 🌈 en ik ga dan ook eindelijk mijn memorydex in gebruik nemen 😁 liefs van Gerda 💖

  Liked by 1 person

 3. Dag Renneke,

  Graag doe ik mee met jouw project Walk this way, talk this way.

  Ben ik nu ingeschreven?

  Hartelijke groeten,
  Lieuwien
  ________________________________
  Van: Labzv
  Verzonden: zondag 12 september 2021 22:04
  Aan: lieuwien@hotmail.com
  Onderwerp: [New post] Update

  labzv posted: ” Ha daar ben ik weer even! Er gaat de laatste weken van alles door m’n hoofd dus hup, ik schrijf het even op! Hopelijk hebben jullie ondertussen al gelezen over het project waar ik 1 oktober mee wil starten “Walk this way, Talk this way”. We starten “

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s