ohhhh New Project coming up!!

Walk this way! Talk this way!

Zo gaat het heten!

Dat zijn al heel veel uitroeptekens maar tjoh ik heb er zo’n zin in!

Oke wat gaan we doen…in het kort:

58 dagen, 58 wandelingen, 58 woorden…. Elke dag ontvang je een woord en elke dag maak je een wandeling, lang, kort, het maakt niet uit zolang je maar in beweging bent. Het woord dat je krijgt kan je tijdens je wandeling gebruiken maar het hoeft niet, als je het maar gebruikt in een gesprek gedurende de dag. De woorden die ik je stuur kunnen ‘bijzonder’ zijn, een beetje gek of diepzinnig. Dit project is voor Christenen en niet-Christenen maar er zal zeker een diepere betekenis aan ten grondslag liggen. Wekelijks ontvang je een bericht met de woorden voor de komende week en ik post de woorden dagelijks op instagram. Volg me op Instagram @rennekekorte En wil je iets delen op Instagram, gebruik dan de hashtag #labwalkandtalk

En ik ben bezig met een leuke printable die je kunt gebruiken in je Scrapbook/Biblejournaling!

Meedoen? dan hoef je alleen maar mijn blog te volgen, aan de rechterkant van dit blog vind je de volgknop. Je vult dan eenmalig je mailadres in (geen zorgen ik ga je niet spammen) en je ontvangt dan elke keer als ik een bericht post datzelfde bericht in je mailbox. En volg me op instagram @rennekekorte voor dagelijkse updates en de hashtag #labwalkandtalk.

Ook start ik op vrijdag 1 oktober weer om 10 uur met om de week een Biblejournalinggroep via videobellen (Skype/Zoom), we zullen hier ook het project bespreken dus kom er gerust bij, stuur me een berichtje dan stuur ik je de link.

Quanta Costa?

Oftewel, wat kost het? Niets, nada, noppes……

Wel heb ik een doneerknop aangemaakt, dat is absoluut geen verplichting maar mocht je het willen dan kun je mij in mijn werk steunen. Je vindt ook deze knop in de banner rechts van dit blog.

Ik hoop dat jullie meedoen! En volg je mijn blog al laat dan even in een bericht weten dat je meedoet, vind ik leuk!

Tot snel! X Ren.

English

Hi everybody! It is almost time for a new project!

Walk this way! Talk this way! That is wat it is called!

What are we going to do?

58 days, 58 walks, 58 talks… Every day you receive a word and every day you take a walk, long, short, it doesn’t matter as long as you are moving. You can use the word you get during your walk, but you don’t have to, as long as you use it in a conversation during the day. The words I send you can be ‘special’, a little crazy or profound. This project is for Christians and non-Christians, but there will certainly be a deeper meaning behind it. Weekly you will receive a message with the words for the coming week and I post the words daily on instagram. If you want to share something on Instagram, use the hashtag #labwalkandtalk Follow my instagram @rennekekorte.

Also I am working on a nice printable which you can use if you want in your Scrapbook/Biblejournaling!

Wanna join? Then you just have to follow my blog, on the right side of this blog you will find the follow button. You enter your email address once (don’t worry, I won’t spam you) and you will receive the message in your mailbox every time I post a message. And follow me on instagram @rennekekorte for daily updates and the hashtag #labwalkandtalk.

And every other week on Wednesday at 8 PM UTC/GMT +2:00 you can join me on Zoom/Skype for a nice video session where we can talk about the project and if you want do some scrapping or Biblejournaling.

Quanta Costa?

What are the costs? Nothing! Yay!

But if you want to support me in my work, feel free to use the donate button on the right side if this page.

I hope you will join us, if you already follow my blog and want to do the project, send me a message, I’d love to know.

You will hear more soon!!

Ren. X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s