Even een kort berichtje/Just a small message

Goedemorgen, ik wilde even kort wat laten horen. Hoe was jullie eerste dag? Is er al een situatie geweest waarin je even tot tien moest tellen, je cape extra goed om moest doen? Het zal nog wel onwennig zijn en ik moet toegeven, ik ben het een groot gedeelte van de dag vergeten (erg hè). Kleine stapjes, het was onze eerste dag. Laten we proberen om elke dag opnieuw de Heilige Geest uit te nodigen om ons sterker te maken! En onthoud:

“Overleg alles wat je doet met de Heer. Dan zullen al je plannen slagen.” SPREUKEN 16:3 BB

Hi, how was your first day? Has there been a situation where you had to count to ten, put on your cape extra well? It will still be a bit uncomfortable and I have to admit, I forgot about it for a large part of the day (oh so very bad). Baby steps, it was our first day. Let’s try to invite the Holy Spirit in our life every day to make us stronger! And remember:

“Commit to the Lord whatever you do, and he will establish your plans.” Proverbs 16:3 NIV

Voor diegene van jullie die graag wat creatief bezig zijn (en onthoud ook al vind je jezelf niet creatief, je bent het wel!) even een voorbeeld van hoe ik mijn eerste dag verbeeldde. Ik gebruikte Printables, in dit geval deze van Illustrated Faith, een leuke site om eens rond te neuzen (jammer genoeg helemaal in het Engels overigens). Verder werk ik met Storyline Chapters van Heidi Swapp maar je kunt ook heel goed een mooi schrift of notitieboek gebruiken. Zoek je inspiratie, zoek dan eens op Youtube naar Biblejournaling. Ik heb zelf een “Youtubekanaal” (stel je er niet teveel bij voor! 😉 waar ik het een en ander heb gedeeld. Ik zal eens kijken of ik er wat vooral Nederlandstalige videos kan maken voor jullie.

For those of you who like to be creative (and remember even if you don’t think you are creative, you are!) Here is an example of how I imagined my first day. I used Printables, in this case this one from Illustrated Faith, a nice site to browse around. I also work with Storyline Chapters from Heidi Swapp, but you can also use a nice notebook or whatever you have laying around. If you are looking for inspiration, search YouTube for Biblejournaling. I have a very small “Youtube channel” . Where I have shared a few things. I will see if I can make some more videos for you.

Ik hoop jullie een beetje geïnspireerd te hebben, fijne zondag! Ren.

I hope I have inspired you, have a great Sunday! Ren.

2 thoughts on “Even een kort berichtje/Just a small message

  1. lovely layout, Ren. Lekker. I was on my own working most of the day yesterday. It was labor day, after all. So I was in my own little world.
    xoxo mijn vriendin

    Liked by 1 person

    1. Thank you Marlisa! Sounds like you hopefully had a little time to prepare on your own for the Challenge. Would love to hear more, hopefully we can get together this week or the next to chat! ❤

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s