Voorbereidingen met wat “hulp”- Preparations with a “helper”

Alweer 25 april, nog een kleine week en we starten met onze uitdaging! Hoe zit het met je voorbereidingen op de voorbereiding ;)) Ik ben in ieder geval bezig met wat leuke kleine extraatjes voor de jullie voor de komende maand. Hieronder op de foto probeer ik mooie kaartjes te ontwerpen die je kunt uitprinten en gebruiken als dagelijkse reminder. Mijn hulp-designer “helpt” lekker mee :))

It’s April 25th, just under a week and we start our challenge! How are your preparations for the preparation going? I am working on some nice little extras for you for the coming month. Below in the photo I try to design beautiful cards that you can print and use as a daily reminder. My little guestdesigner, is such a good “helper” ;D

“iemand” vond het leuk om te “helpen” :)) – Somebody wanted to “help”!

Herinner je je deze nog van vroeger, aankleedpoppen. Ik was er dol op en dacht waarom niet eentje ontwerpen met een “Superwomen”-outfit. En ik was zo lekker bezig dus ook maar eentje erbij met een fleurige outfit. Gewoon voor de fun. Te gebruiken in je scrapbooking of Biblejournaling of misschien voor je/een kind om mee te spelen. Volgende week zet ik ‘m hier op m’n blog. Overigens heb ik een pagina hier ‘Freebees‘, kijk er eens rond, er is van alles gratis te downloaden om mee aan het knutselen te gaan.

Do you remember these from the past, dress-up dolls. Loved it and thought why not design one with a “Superwomen” outfit. And I was enjoying it so much I designed one with a bright outfit to. Just for fun. Use it in your scrapbooking or Bible journaling or maybe for a child to play with. Next week I’ll put it here on my blog. By the way, I have a page here ‘Freebees‘, have a look around, there are lots of things to download for free to use in your scrapbooking/Biblejournaling.

Deze week post ik nog een blog en dan starten we zaterdag 1 mei officieel met onze uitdaging. Omdat alle communicatie via mijn blog gaat nodig ik je uit om als je dat wil onder mijn berichten je opmerkingen of vragen te plaatsen. Wil je iets dieper ingaan op de onderwerpen dan mag dat altijd maar let wel, mijn blog/site is openbaar. Je kunt me dan altijd een bericht sturen via contact. Ik geef om de week online Biblejournaling, tijdens onze sessies praten we gedurende de maand mei zeker ook over de uitdaging van deze maand. Wil je erbij zijn, de sessies zijn op 14 en 28 mei om 9:00 uur s’morgens. Stuur me een bericht voor de link dan nodig ik je graag uit om mee te praten. De sessies zijn heel ontspannen, gezellig en fijn, ik zou het leuk vinden je te zien!

This week I’ll post another blog and then we will officially start our challenge on Saturday May 1. Because all communication goes via my blog, I invite you to post your comments or questions below my posts if you wish. If you want to go deeper into the topics, you can always do that, but please note that my blog / site is public. You can always send me a message via contact. I meet for online Biblejournaling every other week also with an International group, during our sessions we will talk about this month’s challenge during the month of May. If you want to be there, the sessions are usually around 8PM Dutch time. Send me a message for the link and I would like to invite you to join the conversation. The sessions are very relaxed, fun and enjoyable, I would love to see you there.

Gedurende de maand mei geef ik je via mijn blog handvatten, tips, Bijbelteksten, leuke printvellen ed.Ook heb ik een Instagram account aangemaakt: @getyourcapeonchallenge waar ik je dagelijks bemoedig, aan het lachen maak, sterk enz. Het enige wat je hoeft te doen is in de rechterbalk de Follow-knop aanklikken, dan vul je je e-mailadres in en ontvang je elke x als ik hier iets post een bericht daarvan in je mailbox. Of klik hieronder, mag ook, doe ik niet moeilijk over :))

During the month of May I will give you handles, tips, Bible texts, nice print sheets, etc. through my blog. And I made an Instagram account: @getyourcapeonchallenge for daily messages to inspire and empower you, follow me there! All you have to do is click the Follow button in the right bar, then enter your e-mail address and every time when I post something here you will receive a message in your mailbox.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s