Advent Bible/Faithjournaling (English

Do you want to actively experience the Advent season? Spending time on the way to the birth of Jesus in a fun, creative way?

From Sunday November 29th to Thursday December 24th it is Advent and I give Biblejournaling with the theme “Names of Jesus”. Every day you will receive a message with a name, a Bible verse and a short explanation. We can meet each other online every week, via Zoom to talk together and if you want to be creative. You will receive a digital kit with all kinds of fun things that you can cut out and use in your Bible journaling.

You can also choose not to participate in the Zoom sessions, but to only receive the daily (you will receive about 28) encouragement and download the digital kit. Do you want to join? Go to my Patreon and choose the tier you want. Really hope to see you soon! (Sessions are Monday 1PM UTC+1 and Wednesday 8:00 PM Utc+1). Costs € 10 incl Zoom sessions and € 5 without Zoom sessions. Go to Patreon for more information.

Gerda and Nel are my Dutch Patrons and have been joining for six months and this is what they say about it:

Gerda: Bible / Faithjournaling is a very nice way for me to work intensively with God’s word, especially now that we so desperately need His help and His proximity! The best thing is that, since I have known this way of “reading the Bible”, there has been more structure in my daily quiet time. I also look forward every week to the Zoom meeting on Friday morning where Renneke discusses the theme with us and where we can also talk about our own faith experience and encourage each other. I thank God for the opportunity to be so connected in this way!

Nel: Bible / Faithjournaling is a relaxed way of working with God’s word.
Listening to each other, learning from each other how we can be Christians. I am not really doing any journaling during the Zoom sessions, but I prefer to knit.

Wil je de Adventtijd actief beleven? Op een leuke, creatieve manier je tijd besteden op weg naar de geboorte van Jezus?

Van zondag 29-11 t/m donderdag 24-12 is het Adventtijd en geef ik Biblejournaling met het thema “Namen van Jezus”. Elke dag ontvang je een bericht met een naam, een Bijbelvers en korte uitleg. Wekelijks kunnen we elkaar online ontmoeten, via Zoom om samen te praten en als je dat wil creatief bezig te zijn. Je ontvangt een digitale kit met allerlei leuke dingen die je uit kunt knippen en kunt gebruiken in je Biblejournaling.

Je kunt er ook voor kiezen om niet deel te nemen aan de Zoomsessies maar wel de dagelijkse (je ontvangt er ca 28) bemoediging te ontvangen en de digitale kit te downloaden. Meedoen? Stuur mij een mail via rennekekorte@gmail.com en ik stuur je een link om je in te schrijven.  Meer info vind je op http://www.labzv.com hopelijk tot ziens! Renneke (Sessies zijn Maandagavond 20:00 en vrijdagochtend 10:00 uur). Kosten €10 incl Zoomsessies en €5 zonder Zoomsessies. Kijk op Patreon voor meer informatie.

Gerda en Nel zijn al een half jaar bezig en dit is wat zij er over zeggen:

Gerda: Bible/Faithjournaling is voor mij een heel fijne manier om intensief bezig te zijn met Gods woord, juist nu we Zijn hulp en Zijn nabijheid zo hard nodig hebben! Het mooiste is ook dat er, sinds ik deze manier van ‘Bijbellezen’ ken, meer structuur is gekomen in mijn dagelijkse stille tijd. Ik kijk ook iedere week weer uit naar de Zoom-bijeenkomst op vrijdagochtend waar Renneke het thema met ons bespreekt en waar we ook over onze eigen geloofsbeleving kunnen praten en elkaar mogen bemoedigen. Ik dank God voor de mogelijkheid om op deze manier zó met elkaar verbonden te mogen zijn! 

Nel: Bible/Faithjournaling is voor mij op een ontspannen manier bezig zijn met God’s woord. Luisterend naar elkaar, van elkaar leren, hoe we Christen kunnen zijn. Ik ben niet echt aan het plakken en knippen tijdens de Zoomsessies maar liever zit ik te breien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s